HTML

Apróságok a trailerzenék világából

2010.08.17. 15:02 Sceurpien

A mai napom egy hatalmas felkészülés egy projektre a blogon, ami egy korábbi játék második részével fog kezdődni, aminek a meghirdetése, ha minden igaz, még ma délután, vagy kora este megtörténik. Ehhez ma rengeteg trailer zenét hallgattam meg, és mivel a Future World, a Two Steps From Hell, Veigar, X-Ray Dog, az Immediate Music, a Pfeifer Broz, a Post Haste és végül az Epic Music kb minden zenéjét már legalább egyszer hallottam, mélyebbre ástam.

A kezem ügyébe került néhány kisebb trailerzenés társaság, némelyik nagyon kicsi, még annál is kisebb,a mit el tudtok képzelni, volt egy, amelyik egyetlen egy reklámra állt össze :).

Most egy hasonlóan kicsi társulatnak szeretném egy számát bemutatni. Az Auracle Music a szerencsés, akiknek a Youtubeon 2, azaz 2 számuk van fenn. A legkisebb karapószörcsögi népi együttesnek több van. 

Auracle Music - Top Of The Pack

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr302228144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása