HTML

Egy elkésett... Mongol

2009.01.03. 19:57 Sceurpien

 Hát, sajnos ez a barátom elkésett. A listámra nem került fel, ugyanis csak ma láttam. De hogy ez a film milyen...

Egyesíti a dokumentumfilmet, a művészfilmet, és az amerikai akciófilmeket, és vaal milyen oylan elegyet ad, amit nem tudom miért nem lehet a világ legjobb filmjének nevezni. Valami van benne, ami miatt nem, de hogy mi az, fogalmam sincs.

A képi világa egyszerűen zseniális. Megkockáztatom a legobjektívebben: Nem volt még film, ilyen operatőri munkával, vágással, és szép tájakkal együtt. Egyszerűen nem volt olyan képsorozat, ahol a díszlet, azaz a mongol táj, legyen az sivatag, füves mező, havas táj, magas hegyek, középkori város, buddhista kolostor, hogy ne lett volna gyönyörű és szemkápráztató. 

A zenéje pedig pont az ami egy ilyen film alá kell. Nekem nem jelentett negatívumot, hogy a film legvégén a zeneszerző berakott egy apró metál részt, akkor már úgyis mind1 alapon. Szóval. Zseniális. Ha majd egyszer vége, és lesz egy szavazás, hogy szerintetek mi az, akkor én ezt az első 20-ba várom. 

Íme egy kis ízelítő:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr66855736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása