HTML

Legjobb Filmzenék 34. - Kárhozottak királynője

2010.07.12. 17:46 Sceurpien

Az Anne Rice könyvekből készült rosszabbik film, amit általában véve csak a zenéje, magyarul még pluszba Alföldi zseniális hangja tesz egyedül felejthetetlenné, valójában egyébként pocsék, legalábbis a könyvhöz képest.

A Static-X frontembere, Wayne Static énekli ezt a számot, de a filmben Stuart Townsend (aki Tom Cruise utódja Lestat szerepében) is eldalolja.

Érdemes megfigyelni, hogy Stuart nem egyszer (pláne az eleje felé) mennyire hasonlít Keira Knightley-ra, ahogy kinyitja a száját, vagy hajol a mikrofon felé. Meg a mellméretük is kb azonos. 

Még hozzátenném, hogy a szám azért is érdekes, mert egy sebtiben összeállt zenekar játszotta amiben a mai világ nem egy híresebb zenekara is képviseltette magát (KORN, Linkin Park, vagy épp ugye Wayne Static).

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr872146968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása