HTML

100. Terminál - John Williams

2008.11.19. 03:16 Sceurpien

Terminál (2004) - John Williams

A Terminál című film betétdala nálam a 100. Ez már amúgy is rendkívül előkelő hely, rengeteg filmzene került ki a legjobb százból, amit pedig szívesen beraktam volna. Hely szűke miatt azonban kimaradtak. 

Néhány szót a filmről is:

A történet kicsit eredeti, kicsit nem. Egy korábban már többször filmre vitt helyzet, egy bevándorló nem utazhat haza a reptérről, de nincsen joga ki sem menni az országba, így a Terminálon kell maradnia. 

A történet nekem tetszett, és az IMDB 7.1-sem egy túl alacsony szám ahhoz, hogy az átlag ember rossz filmként megbélyegezze. Természetesen se nem Tom Hanks, se nem Steven Spielberg legjobb filmje, de nem lehet minden tökéletes. Szerintem néhányszor megnézhető érdekes film, és persze zseniális a zenéje. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr13777100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása