HTML

Beharangozva

2009.03.20. 03:47 Sceurpien

Sziasztok

 

Most egy kicsit hosszabb időre harangozok be, úgy körülbelül két hétre előre. Először is jön még ma, azaz pénteken a 70. helyezett.

A hétvége folyamán aztán játékzene következik, a jövő hét elején egy aprócska összeállítás egy sorozat zenéiből, azután szerda magasságában a 69. szerencsés, akihez jó néhány videó lesz, amennyiben a youtube engedi. Reménykedjünk benne.

Azután egy újabb játékzene, majd a 68-as szám. Egyelőre úgy tűnik, hogy a 64. helyen meg lesz az első döntetlen, ugyanis akármennyire is midig szét akartam robbantani a filmek/filmsorozatok különböző részeit, most két rész anynira közel áll egymáshoz mind hangulatban, mind zeneileg (persze a két film között kategóriabeli különbségek vannak, egyébként egy második és egy harmadik részről van szó), ráadásul nem az a tipikus filmzene, szóval nem akarok neki egymás után több időt szánni, mint amennyit megérdemel. Így aztán a 64. helyezett el van dőlve, és az is, hogy egyszerre kettő videó lesz. Jah és odáig már mindegyik szám tuti. AZ alsóbb régiókban még változhatnak a dolgok, keveredhetnek. 

Enjoy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr951013313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása