HTML

Trailer zenék - Groove Addicts

2009.10.20. 05:13 Sceurpien

 Sziasztok

Mint írtam, most trailer zenék jönnek dögivel, és szeretnék elrugaszkodni az előzőtől, ahol az epikusságra mentem rá.

Egyrészt azért mert nem titkolt szándékom megszerezni blogomra a 16-20 éves lánykorosztályt (ha csak egy alkalomra is) azzal, hogy a Groove Addicts-ot választom második Trailer-zenés társaságommá.

Tudtad-e? A Groove Addicts komponálta a Twilight - New Moon trailerének zenéjét.

Kezdjük is ezzel, a szám címe "The Estuary", és itt tenném hozzá, hogy nem "esztyuári" hanem "esztsöri" a helyes kiejtés. Csak mert engem zavar.

A többit inkább egymás után rakom, lesz benne talán ismerős, lesz benne talán nem, de azért ezek már az epikusabb fajták, de lesz közte néhány lazább... szintén a Groove Addicts tárházából.

Számok: Legends, Exodus, Last Days, Infidel, The Winds of Fall(!)

 

Titok: Ez utóbbit, a messze legjobbat a neten sehol sem találtam, és egy nemrég megismert francia leszbikus lány küldte át. Ezúton is nagyon köszönöm neki. Itthon sajnos a Groove Addicts albuma, a Full Tilt sehol nem kapható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr351461047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása