HTML

Trailer zenék - Audiomachine

2009.10.26. 10:35 Sceurpien

Sziasztok

Az első Trailer zenés kiadásaim utolsó előtti darabja ez most. Újabb Veigar szintű diszkográfiával, önérzettel, tehetséggel és foglalkoztatottsággal megáldott zeneszerzőcsapat. A nevük: Audiomachine.

Néhányat a repertoárukból (nem csináltam eddig, de most itt igen)

Legenda vagyok, Prince Caspian, Cassandra álma, Inkheart, Poseidon, Véres Gyémánt, I'm Not There, Into the Wild, 21, Valkűr, Hitman... meg még rengeteg híresebbet is de ezek voltak elől az ő listájukban :). 

Szerény véleményem szerint a legkellemesebb zenét ők adják az összes közül. Vannak nagyon jó váltások, ötletek, de sosem erőltetnek semmit, még amikor erőteljes a zene, akkor is mintha lesimogatták volna róla a kis tüskéket, amitől jellegzetesen kemény lesz egy zene. Nem mondom, hogy ez jó dolog, de szerintem jellegzetes, és lehetnek olyan pillanatok, hogy az ember erre vágyik. A második és az utolsó számot sem azért felkiáltójeleztem meg, mert annyival jobb a többinél, hanem mert minden benne van, ami rájuk jellemző, és az összhatás engem magávalragadott ezeknél.

Számok: Red Warrior, Thunderdome(!), Battle of the Kings, Blood and Glory, Legends of Victory(!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr541461188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása