HTML

Up in the air

2010.01.17. 22:12 Sceurpien

Up in the air (Egek ura)

10/6.6 Ezúttal írok is róla. Másodzor láttam az elmúlt egy hétben, egyszer egyedül, angolul, most unokatesómmal (@seva_rafa) felirattal. Fura, de mindkétszer ugyanolyan jó volt, egy-kétszer vicces, de agazán se nem drámai, se nem szomorú, se nem elrettentő, se nem rémisztő, se nem... semmilyen. Ez rá a legjobb szó. De annak ellenére jól van megoldva, a szerepek illenek a színészekhez, körülbelül ez az, amiben George Clooney-t el tudom képzelni. Lassan már semmi másban sem. Jason Reitman jó munkát végzett, de akárhogy is: a film nem érdemel GG-t. Egyáltalán nem.

 

Golden Globe kiegészítés: A listán van ez, a The Hurt Locker (lásd előző karc) a Precious, az Avatar és a Becstelen brigantik. Ebből már csak a Precious-t nem láttam, amit nem is fogok megnézni ma már a GG előtt, szóval a véleményem semmiképp sem objektív, de: Nyerje meg az Avatar.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr441680673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása