HTML

A fiatal Viktória

2010.02.16. 19:39 Sceurpien

Egy gyönyörű film, legalább egy Oscar-t érdemel, hogy felkerüljön a "nyertesek listájára". Legjobb díszlet, legjobb jelmez, legjobb smink kategóriákban lett jelölve, furamód, pedig én nekem az egyetlen kritikus megjegyzésem pont ezek közül az egyikhez kapcsolódik, mégpedig, hogy az egyik jelenetben, nagyon látszott, hogy locsolták az esőt. De egyébként mind a színészek, mind a rendezés, mind a zene ott volt a szeren.

Közben láttam egy interjút a két főszereplővel (Emily Blunt és Rupert Friend) és a valóságban pont olyanok mintha még mindig a filmben lennének. Szépen is mutatnak együtt. Emily Blunt néha 13-ra emlékeztet, még a hangja is olyan, mint neki, csak az akcentusa túl angol hozzá :). Rupert meg néha tiszta Orlando Bloom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr381764208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása