HTML

Globus - Europa (igen, a-val)

2010.04.15. 15:39 Sceurpien

Ez a szám életem egyik legnagyobb élménye. Félreértés ne essék, nem lesz soha de soha a kedvencem, viszont annyira jól ötvözi a stílusokat, hogy azt el nem tudom képzelni, és egyre inkább sajnálom, hogy a Globus egyetlen koncertjéről lemaradtam. Nembaj, már készülök megszerezni a DVD változatot.

Ez a szám leginkább egy musical-be illene, pláne a srác képzett énekes hangja miatt. Alatta a szimnfonikus zenekar mint egy álom, hozzá a srác béna-rocker stílusa inkább vicces, a háttérkórus is valami hihetetlen. A szövege kicsit tényleg olyan musicales, gyakorlatilag a srác csak felsorol pár szar dolgot Európából (fasizmus, blitzkrieg, százéves háború... minden korszakból valamit), a háttér meg imádkozik a mennyekhez. Viszont annyira multikultúrális az egész, hogy egy csodának tartom már magát az együttest, és pláne azt, hogy gyakorlatilag minden közös koncert nélkül hagyták nekik elsőre, hogy a wembley-ben fellépjenek. 

Tehát akkor itt a szám: Europa (Composed by Yoav Goren)

2 komment

Címkék: filmzene trailer legjobb europa yoav globus goren

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr741923771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

irasalgor · http://irasalgor.blog.hu/ 2010.09.10. 16:15:35

Hali!

Most akadtam rá nemrég erre a számra és nekem is egyből megtetszett...Először az instrumentális, kórusos részét hallottam, de az is isteni volt, de az eredetivel kiegészítve mégjobb :D

Ákos333 2013.03.11. 10:10:40

www.youtube.com/watch?v=dbjlpUV_PPg ezen a videón is ez a szám megy és még hangosabb is :))))))))
süti beállítások módosítása