HTML

Szenvedélyek viharában - Közkívánatra

2010.08.04. 15:09 Sceurpien

Bár senki sem mondta, de mivel akkoea volt az érdeklődés tegnap az egy darab szám iránt, ezért gondoltam, kiegészítem még párral

Számok a videóban:

1. 
01 - Legends Of The Fall
Ez az a szám, amit ritkán hallgatok, de csak azért, mert nem szeretnék megcsömörleni. A barátnőm tegnap, mikor látta a blogot, mondta, hogy nah ezt a számot már aaanyiszor mutattam neki... Nah ezt a mostanit nem. Az alapdallam ugyanaz, de sokkalta robosztusabb néhol, néhol meg jóval sejtelmesebb. A végét nem szeretem, akár külön számba is vághatták volna a kettőt, pláne mert egy hosszú szinte hangtalan átvezető van hozzá.

2. 
03 - Susannah Arrives
Ez a szám a tegnap felrakottnak tényleg csak egy változata, nem sok köztük a különbség, ugyanaz a dallam, viszont a vége nagyon szép, amikor hegedűre vált az egész. Akik szeretik a hangszert, ezt is kedvelni fogják.

3.
05 - Off To War
Itt derül ki, hogy ugyanaz a dallam is lehet megunhatatlan. Nehezen indul be ez a szám, de annál jobb a közepe, aztán pedig a második felében a variációk is nagyon jól simulnak bele az egészbe.

4.
06 - To The Boys
Ez a szám azért kerül bele, hogy nehogy azt higyjétek, ennyire egysíkú a zene. Jóval keményebb az eddigieknél, sokkal inkább James Horner-es, ha hasonlítani kéen valamihez, tényleg olyan a hangzásvilága már, mint a Rettenthetetlen filmzenéjének.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr342198578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása