HTML

Grand Theft Auto Vice City - Játékzene

2008.11.29. 02:07 Sceurpien

Rockstar's Love Fist: Fist Fury

Mikor megjelent a GTA3, én nem játszottam vele, de állítólag angy újdonság volt, hogy hogyan oldották meg a játékzenét. Később játszottam vele, és a folytatásokkal (GTA Vice City, GTA San Andreas), ahol szintén ezt az ötletet használták fel, mégpedig, hogy a kocsikban ülve különböző rádióadókat hallgathatunk. Vannak beszélgetős adók, és különböző korhű zenés adók. Mindig. 

A Vice City-ben ehhez hozzátettek egy apróságot, a történetben szereplő rockbanda, a Love Fist számait is játszotta a helyi rockcsatorna, a V-Rock. Mivel ez az együttes nem létezett, ezért persze saját dalt kellett írnia a fejlesztő fiúknak, amit marha jól megoldottak. Szinte ki sem tűnik az ő két művük a rádiócsatornán az ekkoriban készült Iron Maiden, Judas Priest, Quite Riot... stb számok közül. Szóval grat nekik.

Aki játszott a játékkal, annak érdekesség lehet, hogy a játékba bekerült zenéket már a GTA3 óta egy Lazlow nevű DJ intézte, az a Lazlow, aki a Vice City-n a V-Rocknak a bemondója-lemezlovasa. Ő van a videóban lévő CD borítón is, persze kicsit GTA-san rajzolva, nem élőképen :)

Jah és, mondtam, hogy nem véletlen lesz más zene. Dec 2 a GTA4 PC-s megjelenése, ami a jövő héten lesz. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr55794185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása