HTML

Trailer zenék szülinapra

2009.10.19. 16:57 Sceurpien

Sziasztok

Ez a bejegyzés kettős célt szolgál. Egyrészt egy szülinapi ajándék egy barátomnak, aki nélkül nem lett volna TwoStepsFromHell-es bejegyzés, és most lépett a második X-be.

Másrészt folytatnám az előbb említett bejegyzést nem csak ettől a TrailerZeneGyártó cégtől szerzett rövid mégis ütős zenékkel. Ez inkább egy gyűjtemény egy-egy szerzőtől, és az elkövetkező napokban fogom őket kisebb nagyobb csokrokban felpakolni.

Az első rögtön legyen akkor a már ismert Two Steps From Hell - Nemesis albumának legjobbjai, a felkiáltójelesek különlegesen jók :). A szerző a cég alapítója, Thomas J. Bergersen, aki szerint az album egésze a nagyzásról szól, épp ezért egy százfős zenekarral vetették fel a számokat. Egyébként két részre oszlik, az Epic és a Drama részre. Az alábbi számokból csak az utolsó kettő a Drama, mindegyik másik epikus, amit érezni is.

Enjoy!

A számcímek: Road To Revelation(!), Nemesis, Army of Justice(!), Tristan, God of Lightning, Immortals, Wrath of The Sea, Dominion Heart, False King(!),

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr691461022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása