HTML

Batman (mindörökké)

2009.09.04. 11:54 Sceurpien

 

Sziasztok

Ezt a számot az 53. Batman-hez, csatolnám, bár nem abban a filmben található, hanem az akkori sorozat harmadik részében, amiben már Michael Keaton helyett Val Kilmer a Batman, Tim Burton helyett Joel Shumacher a rendező, Danny Elfman helyett Elliot Goldenthal a zeneszerző, és Jack Nicholson, Danny DeVito és Michelle Pfeiffer után Tommy Lee Jones, Jim Carrey és Nicole Kidman lettek a mellékszereplők.

Régen volt egy nagyon jó videó a youtube-on, és ha nem tiltotta volna le a videófeltöltő, most egyedülálló módon azt linkelném be ide. Az alant felhangzó szám alá, ami mint mondtam, a Mindörökké Batman-ben van, bevágtak Batman+macskanő jeleneteket a második (Batman visszatér) filmből, nagyon ötletesen. Sosem gondoltam úgy Michelle Pfeiferre, hogy "jajj de jól néz ki", és ájultam el tőle, de mint cicus... elképesztő. Majd egyszer talán én is összevágom újra azt a videót. Addig is:

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr761359669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása