HTML

House - Broken

2009.09.28. 02:47 Sceurpien

A Dr House hatodik évadának első része... annak is a zenéi :) Megpróbáltam minden fontosabb, jellemzőbb számot kiszedni, remélem sikerült. A klasszikus számokat egyértelműen nem az játssza, aki a filmben (de zárójelben odaírom ki játszotta).

Időrendben vannak, de érdekes, mert az első öt van az "első rész"-ben, és csak kettő a másodikban. Ez vsz azért is van, mert ami az estély alatt voltak kis pírty-zenék, azokat nem raktam fel, és azzal vagy kettő-hárommal több lenne. De sztem senki nem arra gondolt, mikor érdekelte, melyik száőmok voltak a House-ban, inkább az elsőre (Radiohead - No Surprises, ami a bevezető alatt ment), vagy az utolsóra (The Frames - Seven Day Mile), esetleg a gumiszobás résznél játszott Iron & Wine számra (Love Vigilantes) gondolt.

Radiohead - No Surprises

 

 Benno Moiseiwitsch - Schumann Kinderszenen 15 Part 1 (Lydia, majd House is)

 Iron & Wine - Love Vigilantes

James Hunter - No Smoke Without Fire

Valentina Lisitsa - Schubert Impromptu 142 (Lydia)

Rostropovich - Bach: Prelude Cello Suite No. 1 (Annie)

The Frames - Seven Day Mile

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr111412003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása