HTML

Hála a kérdőívnek 8. - Madagaszkár

2010.03.03. 18:59 Sceurpien

Rengetegszer elgondolkoztam azon, vajon hogy csinálják a nagy zeneszerzők. Vegyük Hans Zimmert. 2005-ben odament hozzá James Newton Howard-dal együtt Christopher Nolan, hogy ugyan már, szerezzenek együtt egy robosztus, mindent elsöprő darabot az új Batman remake-jéhez. Igent mondott. Ugyanekkor kopogtatnak már az ajtaján, hogy a Da Vinci-kód filmhez is kéne valami zene, mi lenne ha dolgozna rajta. Német lévén hazájából is kérik filmzenékhez, és már az új Karib-tenger kalózait is forgatni kezdték.

Mitől nagy egy zeneszerző? Attól, hogy ilyenkor még odaáll mellé a Dreamworks, és azt mondja: "Te Hans, kéne egy buta állatos vicces animációs filmhez zene", akkor Hans elfogadja, és csinál egy ilyet:

Egyébként SZAVAZZATOK! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmzene.blog.hu/api/trackback/id/tr391806524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása